Klaverjasclub

Binnen de Personeelsvereniging is naast de hobbyclub ook al jaren een klaverjasclub actief.  De personeelsvereniging ondersteunt beide clubs (financieel).

Ondanks dat onze jonge collega’s misschien niet altijd zijn opgegroeid met klaverjassen, bridgen of hobbyen nodigen wij iedereen uit mee te doen met de klaverjasclub en/of hobbyclub van de personeelsvereniging.

De klaverjasclub komt een keer per maand, op een donderdagavond, bij elkaar om een kaartje te leggen. Hiervoor kunnen we de horecaruimte op de begane grond in het gemeentehuis gebruiken.

We starten om 19.00 uur en sluiten om 22.00 uur af.  Het inleggeld voor PVGE leden bedraagt per kaartavond € 2,00 en voor niet leden € 3,00. Verder zijn er elke kaartavond enkele prijzen te winnen. Met Kerst en Pasen is er voor iedereen een prijs. Koffie of thee is gratis. Enige ervaring is gewenst maar er wordt niet met het mes op tafel gespeeld. Het kaartseizoen loopt van september tot april maar uiteraard zijn nieuwe leden (medewerkers en gepensioneerden) tussentijds van harte welkom.

Aarzel niet en meld je aan.

Aanmelden/inlichtingen:

Wim de Vries       0621536931

Arnold Boer         0591 624306

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00